Виховний захід до  Дня працівника соціальної сфери “Чужого горя не буває”

13.11.2020 | 10:32
         5 листопада 2020 року в  Педагогічному фаховому коледжі ЛНУ імені Івана Франка відбулися святкові заходи, приурочені до  Дня працівника соціальної сфери. В онлайн – режимі був проведений виховний захід на тему “Чужого горя не буває”.
         День працівників соціальної сфери -професійне свято всіх працівників, які працюють в цій сфері. Воно  встановлено в Україні на підтримку ініціативи працівників системи органів праці та соціальної політики згідно з Указом президента України ” Про день працівника соціальної сфери” від 13 квітня 1999 року. Цей документ ратифікував Л.Кучма.
        На святі була присутня Наталя Тибура –  начальник відділу методичного забезпечення соціальної роботи ЛОЦСССДМ, яка на високому професійному рівні провела екскурс  для студентів спеціальності Соціальна робота на тему  : “З історії становлення ЦСССДМ в Україні”   .Львівський ОЦСССДМ
       Студенти групи ДШС-11, спеціальності 231 Соціальна робота підготували святковий концерт і привітали соціальних працівників з святом.
       Для багатьох з них слова “Чужого горя не буває” – стали сенсом життя.
       Свято організували М.Р. Верхоляк, викладач соціальної педагогіки, О.Б.Соболевська, керівник академічної групи ДШС -11 та студенти групи.
Сенич Галина, завідувач лабораторії