Відбулось Обласне методичне об’єнання викладачів економічної теорії

15.04.2024 | 15:40
10.04.2024 року у ВСП «Львівський фаховий коледж Львівського національного університету природокористування» відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічної теорії (політичної економії) ЗФПО Львівської області.
Заступниця директора з виховної роботи ВСП «Львівський фаховий коледж ЛНУП» Наталія ДОЦЕНКО та голова циклової комісії туризму, економіки та менеджменту Ольга ЛЕМКО-МЕЛЬНИК привітали учасників та презентувала заклад освіти.
Голова методичного об’єднання Віра МОВЧАН звернула увагу на компетентнісний підхід у викладанні економічної теорії та тему розвитку фінансової грамотності в освіті.
Викладач економічної теорії ВСП «Львівський фаховий коледж ЛНУП» Софія ГНАТЮК виступила з доповіддю на тему «Сутність інноваційної діяльності в процесі викладання економічної теорії».
Галина СЕНИЧ, викладач ВСП «Педагогічний фаховий коледж Львівського національного університету імені Івана Франка» інформувала про впровадження фінансової грамотності у курс «Основи економічної теорії» в рамках проєкту «Фінансова грамотність» JA UKRANE».
Учасників методичного об’єднання запросили ознайомитися з тренінгом «Бізнес-гра для фермерів», який проводили в коледжі. Координатор гри Руслана ЙОВКО, представник German Sparkassenstifung, ознайомила із методикою гри, роздатковими матеріалами та дидактичними посібниками.
Цікавим та пізнавальним також були знайомство з музеєм коледжу та екскурсія територією коледжу.
Дякуємо команді Львівського фахового коледжу ЛНУП за високий рівень організації та проведення засідання методичного об’єднання, гостинність та приємну атмосферу, а учасникам – за активну та плідну роботу!
                                                 Мовчан В.П., голова методоб’єднання