Відбулась зустріч випускників Коледжу 2024 року!

03.04.2024 | 16:01

29 березня 2024 року  року у Коледжі відбулася традиційна зустріч випускників минулих років. На жаль, і цього року,  це неспокійний час. Але це не завадило випускникам після 10,15, 20, 30,35,40,45,46 років  зустрітися, потиснути один одному руки, згадати щасливі роки їхнього студентства та наставників, які дали їм дорогу в життя. Розпочалась зустріч з презентації Коледжу, яку підготувала  Іващишин Діана.

З вітальним словом до учасників зустрічі звернулася в.о.директора коледжу, доц. Сурмач О.І. Оксана Іванівна проінформувала присутніх про досягнення  Коледжу, плани вступу 2024 р., наголосила, що дуже важливо, щоб зв’язок випускників з коледжем не втрачався і закликала продовжувати активну співпрацю в  ролі  фахівців, професіоналів своєї справи, побажала випускникам міцного здоров’я, наснаги, подальших досягнень та мирного неба.

Звернулись до присутніх випускники різних років випусків та спеціальностей.

Олександра  Луців, випускниця Львівського педагогічного училища №1, 1971 року:

“Сьогодні – 29 березня 2024 року, теплий, сонячний, весняний День у Львові. … Наш Рідний Педагогічний коледж ЛНУ ім. І. ФРАНКА традиційно збирає своїх Дітей – Випускників на Весняну Зустріч.

153 роки Прекрасними Педагогами, відданими своїй справі,засівається невтомна Життєва Нива Знань , Добра, Людяності, високої української Шляхетності .

Дорога моя Родино! Друзі, Колеги, мої рідні Випускники!

Вітаю Вас з нашим Святом і дарую Вам на згадку – ось такі свої слова:

Час нестримно біжить,

І його не зупиниш….

Вже за Обрій летять Журавлі,

Але рідний наш Коледж живе !

Не старіє, завжди молодіє.

Бо Знання свої, Силу й, Завзяття-

Він Століттями нам віддає.

Тут навчались шляхетні Пані і Панянки

Формувалось учительське “Кредо Святе

Гартувалась – Українська Незламність!

Віра в краще майбутнє своє.

Яке Щастя нам випало, Друзі !

Тут навчатись ,жити, любити й творить.

Набиратись мудрості Твоєї

І Нащадкам передати так як

Серденько велить.

Тож сьогодні, в цю весняну пору,

(бо іде тяжка війна)

Дорогі мої !!!!

Кріпости Гуцульської, Сили Вам, Терпіння і Тепла !

Хай невтомна Праця Ваша,

Плідно і Рясно пророста!

Знаннями Нивку молодечу засівайте.

Вона до ПЕРЕМОГИ Нас, обов’язково

ПРИВЕДЕ !

СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !

СЛАВА НАЦІЇ ! СМЕРТЬ ворогам !

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ !!!!”

Вікторія Проць: «Група дошкільників з правом навчання англійській мові (випуск 1994 року) хоче щиро подякувати своїй неперевершеній кураторці Ірині Йосипівні Стасишин за всі ті цінні зернини, які вона засівала в нас протягом 4 незабутніх і найкращих років нашої юності. Дякуємо, Ірино Йосипівно, за всі Ваші слова і настанови, вони – безцінні.

Низький уклін усім викладачам, які нас «вивели в люди»!»

Леся Коваль: “Випускники 84 теж приєднуються до слів вдячності нашій на ті часи другій мамі і бажають здоровʼя і радості ще на довгі-довгі роки!”

Серед присутніх були і викладачі Коледжу, випускники різних років і спеціальностей.  Долучились до святкових  привітань Кос Л.В., Михайлишин Р.Р., Соболевська О.Б., Шишкіна З.В.

Присутніх вітали музичними композиціями студенти перших курсів:

група ШКВ- 11 спеціальність 013 Початкова освіта виконали пісню «Подай руку Україні»,

група ДШВ-11 спеціальність 012 Дошкільна освіта – «Іде маршрутка»,

група ДШС-11 спеціальність 231 Соціальна робота поєднали ліричний вірш та гру на фортепіано, а також виконали українську народну пісню «А зорі, а зорі…».

Студентка групи ДШВ-21 Іваневич Марія виконала авторський вірш, а на завершення всі присутні заспівали твір Володимира Івасюка «Пісня буде поміж нас».

Кожен гість коледжу поринув у приємні спогади, поспілкувавшись з такими рідними серцю друзями, одногрупниками, викладачами.Випускники з ностальгією і приємністю пройшли місцями своєї юності, зайшли в аудиторії  Коледжу.

Вітаємо випускників минулих років та пишаємося кожним із вас, адже саме ви – наше минуле, сьогодення й майбутнє, наша гордість! Бажаємо подальших успіхів та завжди чекаємо у коледжі!

Підготували та провели захід Іващишин Діана, Бабій Іванна, Басараб Вікторія, студентки групи ДШС-11; технічний супровід та фотофіксацію забезпечив Сеник Віталій.

Сенич Галина, завідувач лабораторії