«Мій мозок дуже цінний, я не хочу його втрачати»

26.09.2017 | 12:05

Однією з важливих ланок роботи з молоддю у сучасних умовах є профілактика наркоманії, тютюнопаління та алкоголізму. Системність такої роботи,  інформаційний характер  зустрічей  сприятиме побудові здорового і свідомого українського суспільства.

22 вересня 2017 року у Педагогічному коледжі відбулась лекція  «Перепрограмування шкідливих звичок людини на позитивні» , яку провів собріолог, викладач з формування тверезості та здорового способу життя,                   Ю. Г. Оробець.

Варто зазначити, що Юрій Григорович є  представником громадської організації «Рух «Твереза Україна», яка ставить своєю метою утвердження й збереження тверезості, як норми життя кожної людини, родини, суспільства в цілому, як необхідної умови духовного, морального, економічного та демографічного відродження України.

Саме ці ідеї  і стали основою для спілкування зі студентами Коледжу, адже на лекції були присутні майбутні вихователі та вчителі початкових класів.

На завершення зустрічі Юрій Григорович сказав: «Якщо пропонують отруїтися алкоголем, відповідаю: «Мій мозок дуже цінний,  я не хочу його втрачати»».

Дякуємо за просвітницьку діяльність та власний приклад  здорового та успішного життя.

Сенич Г., завідувач лабораторії