Відбулася відкрита лекція доц. Сурмач О.І. на тему «Україна: незавершена війна…» приурочена Дню захисників і захисниць України

01.10.2024 | 15:36

1 жовтня в Україні відзначається День захисників і захисниць. Це свято запроваджено 2014 року на вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

Це свято – ще одна можливість подякувати Силам оборони України. Наша подяка – не щось абстрактне і безособове, адже в кожного з нас є рідні, друзі, колеги, котрі стоять на захисті нашої країни і свободи.

Ми маємо забезпечувати нашій армії міцний тил – кожен у свій спосіб, але з максимальною самовіддачею, так, щоб це посилювало наших оборонців і наближало перемогу.

Велика шана й подяка силам оборони України й кожному захиснику та захисниці, які боронять нашу країну. Вічна слава й доземний уклін тим, хто в цій боротьбі віддав своє життя.

У ВСП  «Педагогічний фаховий коледж Львівського національного університету імені Вана Франка» відбулася відкрита лекція доц. Сурмач О.І. на тему «Україна: незавершена війна…» приурочена цьому дню.