Новини

Відбувся благодійний ярмарок «Цвіт Перемоги»

29.04.2024 | 14:58

Цієї середи у стінах ЛНУ ім. І. Франка відбувся вже традиційний благодійний ярмарок «Цвіт Перемоги». Організатором проєкту виступив Профком студентів Львівського університету. До організації заходу долучилися студенти усіх факультетів та коледжу, а також працівники, викладачі та науковці Університету.

Упродовж дня представники академічної спільноти Львівського університету змогли придбати різноманітні смаколики для себе та своїх колег. Разом з тим, на ярмарку були представлені також книги, великодній декор, іграшки, прикраси та інші цікавинки.

Метою благодійного ярмарку був збір коштів на придбання прожектора для пошуку БПЛА...

Читати »

26 квітня – Міжнародний день памʼяті про Чорнобильську катастрофу

29.04.2024 | 14:56

Еко_ІТ спільнота коледжу провела круглий стіл присвячений Міжнародному дню памʼяті Чорнобильської трагедії!

Студенти презентували доповіді, повʼязані з причинами та масштабами катастрофи, екологічними умовами території в сьогоденні та впливом окупації Чорнобильської зони на довкілля.

“Процес осмислення того, що відбулося в Чорнобилі у 1986-му, триває. Ці памʼять і розуміння важливі не тільки для України. Вони важливі для всього світу. З 2017 року документи Національного архівного фонду, які стосуються аварії на Чорнобильській АЕС, включені до міжнародного реєстру програми ЮНЕСКО «Памʼять світу».
Водночас, як розповідає дослідник Чорнобильської...

Читати »

Майстерка з писанкарства “Від писанки до перемоги: обереги як символ мирного життя”

23.04.2024 | 15:06

У ВСП “Педагогічний фаховий коледж Львівського національного університету імені Івана Франка” 18 квітня 2024 р. викладачі Бача Олена Вікторівна та Васильків Тетяна Володимирівна провели майстерклас з писанкарства “Від писанки до перемоги: обереги як символ мирного життя” для студентів, викладачів та всіх охочих.
“Всі наші думки про Перемогу вилились у прекрасні розписи писанок. За щастя боремось, за здоров’я молимось у Перемогу віримо та надіємось” Васильків Тетяна
Дякуємо організаторам і  гостям за позитивно проведений час та підтримку наших традицій.
  Сенич Галина, завідувач лабораторії

...

Читати »

Майстерня писанкарства у Коледжі

23.04.2024 | 14:57

18 квітня 2024 р.  було відкрито справжню майстерню писанкарства на якому Олена Бача провела майтер клас за техніками: крапанка та багатоколірна писанка!
Студенти групи ШКВ-11 були занурені в історію виконання цих технік і змогли самі проявити свій талант і фантазію! Були виконані всі етапи: малюнок олівцем, нанесення писачком малюнка, занурення у фарбу, зняття воску, видування яйця!
Щиро дякуємо за такі знання і такий чудовий майстер клас!
 Тетяна Дорогобід, студентка

Читати »