Презентація талантів першокурсників

17.11.2017 | 15:27

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. У них зароджується перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі, освіті, зі студентства формується українська національна еліта.

Осінь — це не лише початок  навчального року для студентів, а і поповнення у великій сім’ї майбутніх педагогів, адже за студентські лави сідають першокурсники. І тут виникає питання: як найшвидше і найкраще подружитися, згуртуватися, познайомитись? Звичайно ж, у творчій команді!

Уже традиційним у нашому Коледжі став захід «Презентація талантів студентів першого курсу» присвячений  Міжнародному дню Студента. Цього року він відбувся 16 листопада.  У заході взяли участь  студенти  Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка всіх спеціальностей, а саме: початкової та дошкільної освіти, соціальної роботи, а також інформаційної, бібліотечної та архівної справи.

Ведучими свята були – Анастасія Покиданець та Свирид Світлана, студентки ІІ курсу спеціальності початкова освіта, представники активу  студентського профбюро.

На початку заходу з привітальним словом до студентів звернулась директор Коледжу, доцент, кандидат історичних наук  Сурмач Оксана Іванівна, побажала студентам наполегливості, творчості, успіхів у навчанні та нових досягнень.

У виступах студенти  представили глядачам свої таланти, розкрили   бачення майбутньої професії,   національно-патріотичні погляди. Кожна група до завдання підійшла індивідуально. Учасники презентації довели, що вони не тільки старанні та  розумні, а й творчі і талановиті студенти.

На завершення  представлення груп зі словом подяки до студентів- першокурсників  звернулась  директор   Сурмач О.І.

 

Сенич Галина, завідувач лабораторії

Фото Тетяни Урущак, студентки ІІ курсу спеціальності початкова освіта