Зустріч з письменником Мирославом Дочинцем

09.10.2023 | 11:05

У Львівській обласній науково-педагогічній бібліотеці у рамках Книжкового форуму -2023  відбулась творча зустріч з письменником Мирославом Дочинцем, автором книг про карпатського  мудреця Андрія Ворона.

Письменник розповів про свої книги, про те, що хотів донести до читача, про силу слова, про значення книги і читання. Сам про себе зізнається: «…для мене важливіше читати, аніж писати».
Сорок років творчої праці Мирослава Дочинця – це понад 20 книг. Книг, що розширюють світогляд, можуть змінити людину, дають, за словами письменника «надих», насамперед до самого життя. Письменник підкреслює, що кожен – єдин, що є особистістю неповторною, винятковою.
Книгами Мирослава Дочинця зачитуються багато людей. Особливе враження на читачів справляють погляди карпатського мудреця Андрія Ворона, який є головним героєм кількох книг: «Многії літа. Благії літа», «Світован», Синій зошит», «Вічник. Сповідь на перевалі духу» «Вік і лік» та ін.
Зустріч зібрала  бібліотекарів, членів клубу “Мову вчи – не мовчи”, студентів, педагогів. Участь у заходів взяли студенти Коледжу 1 та 2 курсів спеціальності 013 Початкова освіта під керівнимцтвом викладача Ланцути Зоряни Ярославівни.
                                                                                                      Сенич Галина, завідувач лабораторіїї