Зустріч випускників – 2020

28.03.2020 | 16:15

Дорогі Випускники Педагогічного коледжу

Львівського національного університету

імені Івана Франка

Кожен рік, навесні, в останню суботу березня, у Педагогічному коледжі Львівського національного університету імені Івана Франка проводиться традиційно зустріч з випускниками.

Для того, щоб зустріч відбулася, було проведено немало заходів, а підготовка почалася ще з початку навчального року: велося листування, поповнювалися списки випускників, уточнювалися їхні адреси та місця роботи.

Цього року в нас особлива зустріч – точніше спілкування, вітання, спогади через соціальні мережі. Тому і я, директор Коледжу – Оксана Сурмач вітаю усіх наших дорогих випускників. Наш навчальний заклад має велику історію та славні традиції і варто зауважити, що творять цю історію студенти та випускники навчального закладу, історію творите Ви. Приємно, що любов до рідної alma mater об’єднує нас. Спливає час і з його плином все більш цінними стають теплі дружні стосунки, щирість спілкування та взаєморозуміння. Щоб примножувати наші традиції, ми прагнемо не втрачати зв’язок ні з одним випускником. Шановні випускники, пам’ятайте, Ви завжди бажані гості у рідному Коледжі.

Життя невпинно біжить, залишаючи прекрасні спогади, а пам’ять свято береже найдорожче. Пролетіли роки після закінчення Коледжу, кожен знайшов своє місце в житті. Але сьогодні Ви колишні однокурсники знову відчули атмосферу юності, міцної дружби, підтримки, теплоти. І з’явилося бажання поспілкуватися із друзями, ще раз пригадати дух життєрадісного студентства.

Бажаю Вам миру, здоров`я, творчих звершень, професійного росту, щастя в родинах, особистому житті!

З повагою О. Сурмач