Зустріч студентів педагогічних коледжів

22.10.2019 | 13:39

18 жовтня 2019 р. на базі ЗДО №52 м. Львова відбулась зустріч студентів Педагогічного коледжу ЛНУ ім. І. Франка із студентами Бродівського педагогічного коледжу ім. М. Шашкевича. Директор ЗДО №52 м. Львова Добранюк Олена Вітіліївна, вихователь-методист Гаврилюк Ольга Михайлівна та вихователі груп охоче поділилися своїми педагогічними знаннями та вміннями.

Студенти мали змогу побачити особливості роботи в різних вікових групах, а саме в молодшій – дидактичну гру, в середній – малювання, а в старшій майстер клас із роботи з соленим тістом, стоун-терапію, роботу логопеда, психолога в релаксаційній кімнаті та музкерівника.

Студенти  обмінялися думками про навчання у коледжах та відзначили важливість занять на базах практики для професійної підготовки вихователя дітей дошкільного віку.

Організували зустріч  Колобич Оксана Петрівна – керівник підгрупи практикантів ДШВ-22 Педагогічного коледжу ЛНУ ім. І. Франка та Адамів Галина Степанівна, Кривошина Наталія Миколаївна, Гай Вікторія Романівна – викладачі Бродівського педагогічного коледжу ім. М. Шашкевича.

Кос Л.В., голова циклової комісії викладачів

фахових дисциплін дошкільної освіти