Здобувачі Коледжу пройшли програму підвищення кваліфікації “Дизайнуй своє викладання. Дизайн-мислення та Chat GPT на уроках” у Освітньому центрі МрійДій

20.03.2023 | 21:52
18 березня 2023 студенти ВСП “Педагогічний фаховий коледж Львівського національного університету імені Івана Франка” групи ШКВ-11, а саме Гураль Олена, Петрунів Олена, Джавала Ірина, Слука Юлія, Савка Юлія, Юськів Марія пройшли програму підвищення кваліфікації “Дизайнуй своє викладання. Дизайн-мислення та Chat GPT на уроках” у Освітньому центрі МрійДій та отримали сертифікати.
      Освітньому центру Освітній центр MriyDiy дуже добре вдається навчати своїх колег саме через здивування, через емоцію, яка, за дослідженнями психологів, створена для навчання. Саме під час цієї емоції розумові здібності людини – здібності до запам’ятовування, обробки, фіксації та структуризації інформації – максимально можливі.
Здивуванню 25-ти освітян з чотирьох областей України сьогодні насправді не було меж!
Пані Мирослава Товкало Myroslava Tovkalo, академічна директорка у ПЗ “МрійДій”, на практиці в дуже цікавій формі довела, що дизайн-мислення ми, вчителі, у звичайному щоденному процесі вправно розвиваємо у своїх учнів, навчаючи:
✅️працювати в команді;
✅️конструювати різні ідеї;
✅️ризикувати, випробовуючи ці ідеї, не боячись помилитись;
✅️корегувати план і сміливо братись за реалізацію інших ідей у разі невдачі;
✅️розуміти, що не існує єдиного правильного рішення та шукати ідеї ще і ще …
Мирослава Товкало:
«Помилки – наші друзі, а ризик допомагає винахідникам!»
«Найкращі ідеї народжуються там, де є обмеження!»
Яйце, що падає з висоти росту людини, яка стоїть на стільці, експеримент з перевернутою повною води склянкою – ці видовища здивували і запам’ятаються учасникам тренінгу надовго)))
Здивувати учасників освітньої події вдалося і пані Оксані Лютік. Виявляється, що існує універсальний, хоч і віртуальний, помічник для педагогів (і не тільки)! Це Chat GPT! Інтеграція навчальних дисциплін, плани чи конспекти уроків, тести і завдання до заданих тем, відповіді невидимого співрозмовника на будь-яке запитання, діалог зі штучним інтелектом! Дуже цікава тема! Але це тема, яка потребує, принаймі для мене, ще не однієї години навчання. Тож чекаємо наступних зустрічей!
Наприкінці зустрічі пані Оксана Лютік дуже втішила тим, що, хоч і часто ми, люди, самообманюємося й навіть не помічаємо цього через когнітивні викривлення, які спритно маскуються під нормальні розумові процеси, серйозно впливають на наше мислення і заважають нам генерувати креативні ідеї, але все ж в наших силах навчитися виправляти свої помилки та позбавлятися від них!
Навчання для освітян в Освітньому центрі Освітній центр MriyDiy – це поштовх до самовдосконалення, рушійна сила, яка дає можливість педагогам повірити у власні сили! Дякуємо!

Ми дізналися про дизайн мислення та чат GPT, що є дуже корисним для нас, як педагогів. Ще ми познайомилися з чудовими людьми, які горять своєю справою та були готові поділитися знаннями.

Дякуємо, за теплий прийом та отримані знання Оксана Лютік та Myroslava Tovkalo. Чекаємо на нову подію у Освітній центр MriyDiy
За матеріалами центру