Welcome week у Педагогічному фаховому коледжі

29.09.2021 | 14:32

13 вересня 2021 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка стартував Welcome week – щорічний захід, в рамках якого першокурсники знайомляться зі структурою та діяльністю Університету, дізнаються про цікаві студентські ініціативи і, звичайно, спілкуються з представниками факультетів та підрозділів Львівського університету.

У рамках заходу  у  Педагогічному коледжі відбувались зустрічі з керівниками груп, екскурсії містом , музеями Львова  та 20 вересня  відбулась  зустріч в.о. директора Коледжу Сурмач О.І.

з студентами перших курсів  у дистанційному форматі.  Оксана Іванівна  ознайомила першокурсників зі структурою Коледжу, розповіла про особливості організації освітнього процесу упродовж карантину, поділилась інформацією щодо освітніх програм та  про можливості, які відкриваються перед студентами під час навчання. Під час зустрічі був представлений  проект «Музей і дошкілля», а також члени  адміністріції  та студентського самоврядування відповіли на питання студентів.