Викладачі Коледжу взяли участь у правничих студіях

13.06.2023 | 08:19

06 червня відбулося закриття проєкту “Правничі студії для викладачів” та нагородження учасників сертифікатами.

“Правничі студії” – це ініціатива адміністрації юридичного факультету, спрямована на підняття рівня правової освіченості серед науково-педагогічних працівників Університету. У проєкті взяло участь 80 осіб.

Протягом шести тижнів науково-педагогічні працівники Львівського Університету мали змогу взяти участь у сері‌ї майстер-класів, лекцій та воркшопів від викладачів юридичного факультету на правову тематику та отримати консультації із зазначених тем.

Зокрема, слухачі поглибили свої знання щодо кримінального законодавства в умовах воєнного стану (лектор – декан юридичного факультету, професор Володимир Бурдін), дізналися про правові основи використання державної мови (лектор – заступниця декана, доцент Марта Мочульська), одержали практичні поради щодо питань авторського права (лектор – доцент Максим Суханов).

Також у слухачів була змога дізнатися про проблемні аспекти захисту права власності (лектор – професор Ігор Якубівський) та основи правового статусу учасників дорожнього руху (лектор – професор Володимир Решота). Фінальний тиждень навчання був присвячений питанням регламентації трудових відносин науково-педагогічних працівників в умовах воєнного стану (лектор – професор Олена Рим).

На закритті учасники проєкту поділилися враженнями від участі та висловили сподівання на продовження, оскільки питання, що стосуються тих чи інших сфер суспільної діяльності неодмінно містять важливі правові вкраплення.

Проєкт “Правничі студії для викладачів” обов’язково повернеться восени. Слідкуйте за оголошеннями про старт нового набору.