ВСП «Педагогічний фаховий коледж Львівського національного університету імені Івана Франка» святкує випуск бакалаврів спеціальності 027 Музеєзнавство, пам’яткознавство

30.06.2023 | 16:17

27 червня 2023 року у Коледжі  відбулася урочиста академія з нагоди випуску студентів різних спеціальностей, які представляли разом з кураторами свої академічні групи, ділилися враженнями від навчання та очікуваннями від дорослого життя. Цьогорічною особливістю академії у коледжі став випуск бакалаврів – студентів спеціальності 027 Музеєзнавство, пам’яткознавство, що розпочали навчання у 2019 році.

Для кожного з бакалаврів чотири стрімких та захопливих роки навчання промайнули, як одна мить. Впродовж цього часу вони здобули безцінний досвід практичної роботи, побудований на інтеграції наукових знань з музейної справи у сферу діяльності музейного екскурсовода, педагога, аніматора, медіатора, блогера, галерейного менеджера, освоїли чотири види навчальних практик, побувавши практично в усіх провідних музеях Львова; брали участь у різних наукових, просвітницьких та рекреаційних заходах.

Не дивлячись на непередбачувані обставини світової пандемії COVID-19 та умови війського стану, які співпали з процесом навчання студентів, усі вони одержали міцні фахові знання, успішно склали атестаційний екзамен та захистили кваліфікаційну роботу.

Весь колектив Педагогічного фахового коледжу щиро вітає  бакалаврів випуску 2023 року із успішним завершенням навчання  та бажає їм подальшої успішної реалізації себе в практичній діяльності та навчанні у магістратурі.

 

В.о. директора, доц., канд. іст. наук Оксана СУРМАЧ

доктор пед. наук Олексій КАРАМАНОВ