“Все те, що небуденне – це театр” Пітер Брук

15.09.2017 | 16:52

12 вересня 2017 року у  Педагогічному коледжі  відбувся майстер – клас з акторської майстерності. Його   провела режисер молодіжного театру ,”Катарсис” Жарова Наталія Петрівна зі студентами групи ДШС-11. Присутні студенти брали активну участь у невеликій театральній постановці.  Наші актори-початківці розіграли сценку за однією з   “Історій для душі”  Бруно Ферерро, де мали змогу проявити свої  таланти. Ідея твору – закликати людей бути небайдужими і співчутливими до чужого горя та біди, не думати тільки про себе, а завжди протягнути руку допомоги тим, хто цього потребує.

Наталія Петрівна, у свою чергу, порадила молодим акторам, як слід поводити себе на сцені, щоб хвилювання не взяло гору:, “У чому ж секрет? – запитаєте ви. Насправді все просто – слід вийти на сцену, глянути на своїх глядачів та слухачів і … просто посміхнутись. Такий невинний жест зніме напругу і подарує усім позитивну енергетику”.

Зустріч  проходила весело та невимушено. Деякі з присутніх студенток виявили бажання  продовжити  заняття у театральній студії.

Нехай натхнення не покидає дівчат на їхньому творчому шляху!

І декілька фото на згадку:

Урущак Тетяна,

студентка групи ШКВ-23