Вітання з нагоди 149-річчя від часу заснування Педагогічного коледжу!

24.02.2020 | 16:33

Шановні студенти, викладачі, працівники та випускники

Педагогічного коледжу

Львівського національного університету імені Івана Франка!

Сердечно вітаємо з нагоди 149-річчя від часу заснування

Педагогічного коледжу!

Історія, численні традиції та здобутки Коледжу свідчать про те, що наш заклад освіти був і є одним із провідних в Україні щодо підготовки фахівців зі спеціальностей «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Соціальна робота» (молодший бакалавр) і зі спеціальності «Музеєзнавство, пам’яткознавство» (бакалавр). Наша тривала історія й активне сьогодення, пам’ять про минуле й далекоглядні плани на майбутнє об’єднують колектив Коледжу для реалізації на високому рівні високої освітньої місії.

За 149 років своєї діяльності Педагогічний коледж Львівського національного університету імені Івана Франка сформувався як навчальний заклад нової генерації активних, вільних, високопрофесійних компетентних педагогів. Ми провадимо інтелектуальний і виховний процес, завдяки якому формуємо національно свідому, духовно зрілу молодь, яка є гідним репрезентантом сучасного духовного потенціалу Української держави.

Педагогічний коледж – заклад освіти, де завжди втілюють у життя педагогіку співпраці, творчості та творять атмосферу єдності і спадкоємності поколінь. Випускники Коледжу, як свідчать щорічні зустрічі, бережуть у серцях тепло духовного вогнища своєї студентської юності. Тому й приводять до нас, як у храм духовності й виховання, своїх дітей та онуків, бо вірять у професійність і конкурентоздатність педагогічного колективу освітнього закладу, який завжди йде в ногу з часом і дбає про глибину знань і вмінь, усяк час потрібних на ринку праці.

Бажаю всім нам і надалі з високим творчим натхненням і незламною силою духу помножувати  здобутки Педагогічного коледжу  Львівського національного університету імені Івана Франка, збагачуючи педагогічну освіту й культуру України!

                                                                                                Директор Оксана Сурмач