Вітання з нагоди 148-ої річниці від часу заснування нашого навчального закладу.

22.02.2019 | 11:54

Шановні студенти, викладачі, працівники та випускники
ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕДЖУ
Львівського національного університету імені Івана Франка!

Щиро вітаю Вас із нагоди 148-ої річниці від часу заснування нашого навчального закладу.

Значний і славний шлях – від учительської семінарії (засновано 25 лютого 1871 р.) до Коледжу (з 1999 р.) при Львівському університеті – здолали численні покоління викладачів-педагогів, завзято працюючи над підготовкою і вихованням все нових і нових фахівців для освітньої галузі. Тисячі випускників після закінчення навчання несуть світлі спогади крізь життя про свій навчальний заклад, де вони здобули важливі професійні навички, навчилися долати труднощі на життєвому шляху, самопосвятно займатися своєю благородною справою.

Давні освітні традиції, інноваційні методи викладання, змістовна навчально-методична, виховна, наукова робота та міжнародна співпраця у Педагогічному коледжі сприяють і сьогодні формуванню нової генерації педагогів, які гідно реалізовують себе у сучасному освітньому просторі суверенної Української держави.

Висловлюю слова подяки кожному працівникові Коледжу за сумлінну працю у підготовці кваліфікованих вихователів дітей дошкільного віку, вчителів початкових класів та соціальних педагогів, за виховання справжніх патріотів нашої Батьківщини, яким суджено засівати в дитячі душі зерна знань, добра та любові. Нехай і надалі Ваш професіоналізм, самовідданість і творча енергія будуть запорукою нових значних успіхів у нашій важливій справі та підтверджують високе реноме Коледжу.

Окремо вітаю наших вихованців-випускників і студентів, які наполегливим навчанням, інтелектуальним завзяттям, перемогами в різних конкурсах та змаганнях також ушляхетнюють імідж нашого навчального закладу.

Бажаю всім нам міцного здоров`я, щастя, добра, терпіння, мужності, натхненної праці та нових життєвих і професійних здобутків. Нехай із тепла і щедрості наших сердець щодня збільшується добро на землі та зростають нові покоління зичливих і талановитих особистостей.

Директор
Оксана Сурмач