Вітаємо першокурсників!

20.09.2022 | 15:29

Із року в рік ми підтримуємо добру традицію: на початку навчального року проводимо свято всієї родини Коледжу, яка поповнюється новими студентами – День знань та урочисту посвяту першокурсників у студенти.

        19 вересня 2022 року в актовій залі Педагогічного фахового коледжу відбулись урочисті заходи  з нагоди початку нового 2022/23   навчального року.

Із вітальним словом до першокурсників звернула в.о.директора, доц. Оксана СУРМАЧ : “Цей рік є надзвичайно складним для України, оскільки з початком 2022 року настали значні випробування для українського народу. Українська держава, пройшовши значний шлях у розбудові своєї незалежності, зустрілась з величезною перешкодою на цьому шляху – проти України була розв’язана повномасштабна війна.
Новий 2022–2023 навчальний рік розпочинається в умовах війни. Наші відважні збройні сили кують перемогу на фронті, дорослі роблять усе для перемоги в тилу, навіть діти шукають способи допомоги армії.”

          Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України, які віддали свої життя  у протистоянні з російським агресором.

              Звертаючись до  першокурсників, Оксана Іванівна   зазначила, що  Педагогічний фаховий коледж – це навчальний  заклад, якому вже виповнилось 150 років, у якому відбувається підготовка фахівців за  освітньо -професійним ступенем “фаховий молодший бакалавр” – спеціальності “Дошкільна освіта”, “Початкова освіта”, “Соціальна робота”, “Комп’ютерні науки”, “Екологія” та освітнім ступенем “бакалавр”  – спеціальність “Музеєзнавство, пам’яткознавство”. Коледж надає студентам усі можливості для одержання якісної освіти, а отже, для конкурентоспроможності в майбутньому й гідного становища в суспільстві. Від наших з Вами знань і професійних якостей залежить майбутнє
нашої країни.
             Стрімко зростаючий рівень технологій, розвиток наукомістких галузей, інноваційні підходи – все це вимагає безперервного навчання і постійного вдосконалення професійних навичок. В освітньому процесі коледжу використовуються сучасні інформаційні технології та інноваційні проекти,
зміцнюється матеріальна база. 

              На завершення заходу Оксана Іванівна  представила студентам адміністрацію Коледжу, керівників груп та студентський актив та висловила побажання: “Шановні першокурсники! На Вас чекає цікаве, багате на різноманітні події студентське життя, тому максимально використовуйте всі можливості для власного професійного й особистісного розвитку. Сподіваємося, що, приєднавшись до нашої дружної родини, ви будете поважати й збільшувати славні традиції нашого закладу освіти.
Від усього серця бажаю молодому поколінню захоплюючої подорожі у світ знань, викладачам оптимізму та здоров’я, а батькам – мудрості та терпіння.
Нехай цей навчальний рік стане для всіх вас відправною точкою для підкорення нових вершин. І найголовніше – перемоги над російським агресором! Дякуємо і віримо нашим Збройним Силам України!” 

                                                                                                      .