Відзначення Дня працівників освіти

09.10.2020 | 14:19

У народі кажуть, що письменник живе у своїх книжках, скульптор – у створених ним скульптурах, а педагог – у думках і справах своїх учнів. Кожна людина з почуттям вдячності згадує свою рідну школу,свою Альма-матер, своїх духовних батьків – учителів, викладачів упродовж усього свого життя. Адже в кожному дні, прожитому у стінах рідного навчального закладу є щось неповторне, незабутнє, що залишає відбиток у душі.

І саме у такі незабутні дні поринули всі, хто долучився до відзначення Дня працівників освіти у Педагогічному фаховому коледжі.

Цьогоріч захід відбувся у новому форматі  відео- та  фотофлешмобу привітань  студентів у соціальних мережах, а також актив студентського самоврядування організував презентацію відеоробіт з прямою трансляцією на сторінці Коледжу у фейсбук.

Цього навчального року Педагогічному коледжу виповнюється 150 років. Це визначна дата в історії кожного навчального закладу і , звичайно,  студенти підготували привітання і з цим  ювілеєм.

Музичне слово про вчителя подарували  студентки  груп ШКВ-21 Бурко Мар’на  да ДШВ-12 Гарван Андріана (викладач Каспрук І.М.)

Представили відеороботи  всіх груп   Хім’як Христина та Омецинська Валентина, студентки спеціальності 013 Початкова освіта (група ШКВ-21).

Дякуємо  організаторам, присутнім та всім, хто долучився до перегляду.

                                                                                         Сенич Галина, завідувач лабораторії