Відбувся захист звітів за результатами проходження виробничої практики  здобувачами спеціальності 012 Дошкільна освіта

29.03.2023 | 21:10

29.2023 відбувся відкритий  захист звітів за результатами проходження виробничої практики  здобувачами спеціальності 012 Дошкільна освіта.

Під час практики, яка проходила у в закладах дошкільної освіти міста Львова та Львівської області з 20.02  по  17.03.2023р. здобувачі закріпили отримані теоретичні знання та вміння, вдосконалили практичні навички. Проводячи різні види та форми роботи із дошкільниками в першу та другу половину дня, використовуючи сучасні інноваційні технології зуміли впевнено реагувати на виклики сучасного життя. Найцікавіші моменти здобувачі  відобразили у своїх  презентаціях.

Зустріч  відзначилась робочим, діалоговим змістом, обговоренням труднощів та успіхів, пропозицій до освітньої програми спеціальності, а також  відповідями здобувачів на запитання, що були задані учасниками захисту.

Традиційне проведення захисту за результатами виробничої практики показує високу її ефективність в плані усвідомлення здобувачами виконаної роботи та  перспектив  майбутнього працевлаштування.

“Проходження педагогічної практики є цікавим та корисним етапом становлення майбутнього вихователя. Під час практики ми удосконалили свої вміння щодо написання конспектів та проведення занять. Практика була важливою, корисною і пізнавальною, оскільки посприяла формуванню педагогічних здібностей, засвоєнню практичних навичок та закріпленню інтересу до професії вихователя. Ми отримали величезний досвід під час проходження практики та мали змогу реалізувати набуті в ВСП ” Педагогічний фаховий коледж Львівського національного університету ім. Івана Франка” теоретичні знання на практиці.” Соломія ВАЛАХ, студентка.

Цього року захист відбувся  у рамках дня відкритих дверей Коледжу. На зустріч завітали  абітурієнти і мали можливість дізнатись більше про спеціальність і навчання у Коледжі, поспілкувавшись з викладачами і здобувачами.

                                                                                                        Оксана КОЛОБИЧ, голова циклової комісії фахових дисциплін дошкільної освіти

                                                                                                                        Фото Мар’яни НЕСТЕР

Запрошуємо до нас на наступні зустрічі!