Відбувся відкритий захист виробничої практики здобувачами спеціальності 231 Соціальна робота

28.03.2024 | 16:56

26 березня 2024 в рамках днів зустрічей з абітурієнтами відбувся відкритий захист практики групи ДШС-21 (керівник Івах О.С.)

Невід’ємною складовою процесу підготовки фахівців із соціальної роботи  є виробнича практика, яка займає центральне місце у фаховій підготовці, оскільки вона безпосередньо спрямована на формування навичок професійної діяльності, необхідних для виконання конкретної соціальної роботи в реальних умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.

26 березня 2024 року відбувся відкритий  захист звітів за результатами проходження виробничої практики  студентами спеціальності 231 Соціальна робота.

Студенти надали змістовні звіти з всією необхідною документацією, презентували фото з проведення занять, виховних заходів тощо. Студенти не лише презентували свої напрацювання а й ділилися своїми враженнями та емоціями від проходження практики.

Під час захисту студенти змістовно відповідали на поставлені питання стосовно основних моментів проходження виробничої практики.

На захист практики завітали молодші колеги, студенти групи ДШС-11, які із зацікавленням слухали про отриманий досвід.