Відбувся круглий стіл «Діалог з роботодавцем. Підготовка сучасного вчителя до викликів майбутнього»

20.10.2023 | 11:57

Цього тижня викладачі циклової комісії фахових дисциплін початкової освіти відвідали ПЗЗСО ПШ “Дивосвіт”, де відбувся цікавий та плідний захід, організований у рамках співпраці з роботодавцями, під назвою “Діалог з роботодавцем. Підготовка сучасного вчителя до викликів майбутнього”.
Особливий акцент був зроблений на змісті навчальних програм для майбутніх вчителів. Роботодавці висловили свої очікування стосовно практичної підготовки студентів, важливості володіння сучасними методами навчання та використання інноваційних технологій у навчальному процесі.
Завдяки цьому заходу, викладачі отримала цінні рекомендації, що допоможе нам покращити підготовку майбутніх вчителів та відповідати вимогам сучасного ринку праці. Ця ініціатива дозволяє нам зміцнювати партнерство між освітнім закладом та школами для спільної мети – підготовки компетентних та сучасних педагогів.

Дякуємо директору Савчин Наталія Анатоліївна та заступнику директора Шелестак Ірина Романівна школи за допомогу в організації заходу.

Галата Д.Р., викладач ЦК фахових дисциплін початкової освіти