Відбулась відкрита лекція доц.Сурмач О.І. присвячена Дню захисників і захисниць України

12.10.2023 | 14:29

12 жовтня 2023 р. відбулась відкрита лекція доц.Сурмач О.І. присвячена Дня захисників і захисниць України. “День захисників і захисниць – передусім свято тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.

Це свято – ще одна можливість подякувати за захист Силам оборони України. Наша подяка – не щось абстрактне і безособове, адже в кожного з нас є рідні, друзі, колеги, котрі служать у Силах оборони.

Ми повинні забезпечувати нашій армії міцний тил – кожен у свій спосіб, але з максимальною самовіддачею, так, щоб це посилювало наших оборонців і наближало перемогу”,-   розпочала розкриття теми Оксана Іванівна.

Викладач  проаналізувала розвиток української військової традиції від Киїської Русі до сучасного часу, зупинилась на видатних постатях, символах державності та визначних подіях.

Завершилась лекція хвилиною мовчання в пам’ять про всіх жертв російської агресії, всіх захисників та захисниць, які загинули у боротьбі з ворогом.

Більше фото і відео на сторінці Коледжу  у фейсбуці.

                                                                               Сенич Галина, викладач ЦК гуманітарної та соціально-економічної підготовки