Урочистості з нагоди вручення дипломів

27.06.2017 | 19:29

23 червня у Педагогічному коледжі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася  вже традиційна Урочиста академія з нагоди  вручення дипломів студентам – випускникам. Цього року дипломи молодшого спеціаліста отримали студенти, які завершили своє навчання за спеціальностями «Початкова освіта», «Соціальна педагогіка», «Дошкільна освіта», «Діловодство».

У своїй вітальній промові  директор Коледжу, кандидат історичних наук, доцент Сурмач О.І. зазначила, що в стінах цього навчального закладу, який минулого року відсвяткував 145-річчя від часу свого заснування, студенти мають можливість не лише зростати професійно, але й збагачуватися духовно. Директор побажала випускникам бути натхненними, вірити в себе, любити і поважати обрану професію.

Гідно нести ім’я випускника Педагогічного коледжу закликала заступник директора з навчально-виховної роботи Сулим О.І. і наголосила на тому, що двері альма-матері завжди відчинені  для своїх випускників.

Багато теплих, щирих слів і побажань прозвучало у вітальних промовах завідувача відділення початкової і корекційної освіти Шукалович А.М., завідувача дошкільної та соціальної педагогіки Кос Л.В., кураторів академгруп.

За здобутки в навчанні та активну громадську роботу найкращі студенти-випускники Педколеджу були нагороджені почесними грамотами. Серед них – Козак Тетяна, переможниця VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, яка отримала подяку від Ректора Львівського національного університету імені Івана Франка, професора  Мельника В.П.

Програму урочистостей продовжили випускники, які звернулися до своїх наставників зі словами глибокої поваги та вдячності, у зворушливих фотопрезентаціях згадали навчання у Коледжі, незабутні моменти студентських років. Своїми авторськими віршами, ліричними піснями вони подарували присутнім у залі викладачам, запрошеним гостям та батькам душевну атмосферу святкового прощання.

                                                                                          Оксана Цигилик,

                                                                                          викладач української мови