Урочистості з нагоди Дня Університету

21.10.2019 | 10:52

З нагоди відзначення Дня Університету  9 жовтня 2019 року відбулася урочиста зустріч Ректора зі студентами, на якій студентів нагородили грамотами за успішне навчання, спортивні досягнення, активну участь у громадському житті Університету та в діяльності студентських наукових товариств.

Серед нагороджених студентка Педагогічного коледжу, Голова студентського самоврядування Боднар Любов (ІІ курс, спеціальність «Дошкільна освіта»)

11 жовтня 2019 року  в Актовій залі Університету відбулось  урочисте засідання Вченої ради. В урочистостях взяли участь студенти, аспіранти, викладачі та інші працівники Університету, представники наукових та освітніх установ Львова, а також органів місцевої влади. За вагомі досягнення в науковій, педагогічній та професійній діяльності Ректор нагородив подяками викладачів та працівників Університету, які своєю невтомною працею забезпечують успішність та високий авторитет Університету, серед яких: Сулим Ольга Іванівна – заступник директора та Шевченко Ольга Євгенівна  – діловод.

Вітаємо  із почесною відзнакою!