Урочисті заходи з нагоди завершення навчального року

24.06.2020 | 15:07

23 червня 2020  року  у застосунку Microsoft Team  відбулася урочиста академія з нагоди завершення навчання  випускниками  Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка. Навчання  завершили студенти спеціальностей “Початкова освіта”,  “Дошкільна освіта”(денної і заочної форми навчання), “Соціальна робота”  та “Інформаційна, бібліотечна та архівні справа”- загалом понад 120 студентів.

Під час вітального слова доцент, директорка Сурмач О.І. звернулась до студентів з побажаннями відданості професії вчителя, вихователя,педагога, життєвої мудрості, миру у державі, подякувала батькам випускників за підтримку, яку вони надавали своїм дітям, за те, що допомогли їм стати справжніми фахівцями і гідними громадянами. «Нехай щедрою на вагомі здобутки і радість буде Ваша доля! Непохитно вірте у свій успіх, свою велику мету!Я вірю в кожного з Вас!» – завершила Оксана Іванівна.

До вітань долучились заступниця  директорки з  навчально – виховної роботи Сулим О.І., завідувачки відділень Шукалович А.М. та Кос Л.В., керівники академічних груп.

Випускники  подякували  викладачам й адміністрації за успішне і цікаве навчання: «Любі наші викладачі, ми щиро вдячні Вам за вашу підтримку, Ваші знання та життєві настанови. Завдяки Вам ми поринаємо у

вирій дорослого життя з нашим першим звершенням – дипломом молодшого спеціаліста. Ми пишаємось тим, що ми випускники саме Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка. Ми вдячні Вам за наше незабутнє студентське життя у стінах цього навчального закладу».

Провели урочисту зустріч студенти Коледжу Боднар Любов, Кметь Андріана, Паславська Ольга.

Дякуємо всім учасникам заходу за підтримку.

  Сенич Галина, заідувач лабораторії

Відеозапис  двох зустрічей та більше фото – на сторінці Коледжу у Фейсбук

Педагогічний коледж ЛНУ ім. Івана Франка