Урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка

04.07.2018 | 19:32

26 червня 2018 року в Актовій залі  Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам  Коледжу. Навчання у навчальному закладі  завершили студенти спеціальностей початкова та дошкільна освіта, соціальна робота та діловодства, загалом понад 130 студентів.

Під час вітального слова доцент, директор Сурмач Оксана Іванівна  звернулась до студентів з побажаннями відданості професії вчителя, вихователя,педагога, життєвої мудрості, миру у державі, подякувала батькам випускників за підтримку, яку вони надавали своїм дітям, за те, що допомогли їм стати справжніми фахівцями і гідними громадянами.

Також до вітань долучились завідувачі відділень, керівники академічних груп.

Випускники  подякували батькам, викладачам й адміністрації за успішне і цікаве навчання: «Любі наші викладачі, ми щиро вдячні Вам за вашу підтримку, Ваші знання та життєві настанови. Завдяки Вам ми поринаємо у вирій дорослого життя з нашим першим звершенням – дипломом молодшого спеціаліста. Ми пишаємось тим, що випускники саме Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка. Ми вдячні Вам за наше незабутнє студентське життя у стінах цього закладу».

На завершення заходу  у виконанні всіх присутніх  прозвучав “Гаудеамус”.

  Сенич Галина, заідувач лабораторії

Більше фото на сторінці Коледжу: https://www.facebook.com/groups/869944306398718