Урочиста академія з нагоди вручення дипломів студентам Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка

05.07.2016 | 10:10

Ах, молодість! Яка вона багата
На почуття, політ і відкриття.
Вона легка, відважна і крилата
І перед нею ще усе життя!

30 червня та 01 липня 2016 року в Актовій залі Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка відбулися урочистості з нагоди завершення навчання студентами Коледжу за освітньо-кваліфікаційними рівнями «молодший спеціаліст» та  «бакалавр».

Після спільного виконання гімну України та хвилини мовчання у пам’ять про загиблих захисників України до студентів та викладачів звернулась з вітальним словом  директор Коледжу, кандидат історичних наук, доцент  Сурмач Оксана Іванівна:

 «Неспокійне становище у нашій державі  вимагає від Вас,  шановні випускники,  реалізації  нелегкого  завдання – виховати справжню людину, виплекати у дитячих серцях любов до всього українського, глибоко посіяти зерна патріотизму, що проростуть паростками безмежної відданості та любові до нашої  України», – звернулась до присутніх Оксана Іванівна.

 «Життя кожної людини – це історія, яка має  минуле,   теперішнє, майбутнє. Я впевнена, що знання здобуті у Коледжі, стануть надійною опорою у Вашому житті, сприятимуть перспективі Вашого професійного зростання.

Бажаю Вам зробити правильний вибір, бо від цього залежить якою буде наша країна завтра, якими будемо ми. Мирного неба нам усім над головою!», ‒ зазначила  Сурмач О.І.

 До вітальних слів долучились завідувачі відділень, керівники академічних груп, батьки, студенти.

 «Позаду залишились пари, іспити, заліки, переживання чотирьох років навчання. Щиро сподіваюся, що жага знань, цілеспрямованість, прагнення до самовдосконалення  допоможуть вам стати успішними людьми, а достатній практичний досвід, помножений на чисту та самовіддану любов до дітей – справжніми педагогам», – зазначила завідувач відділення початкової та колекційної  освіти  Сулим Ольга Іванівна

 «Ви закінчуєте Педагогічний коледж, коли нашому навчальному закладу виповнилось сто сорок п’ять років  і для нас Ви особливий випуск, дорогий і пам’ятний.   Ми будемо чекати Вас на зустрічі з  випускниками в останню суботу березня вже у наступному році», – привітала випускників завідувач відділення дошкільної освіти та соціальної педагогіки Кос Леся Володимирівна.

 «Вітаю Вас із закінченням Педагогічного коледжу! Ще один відрізок вашого молодого життя залишився позаду. Чотири напружених, відповідальних, разом з тим веселих, щасливих, наповнених радістю відкриттів і незабутніх зустрічей роки промайнули дуже швидко. Сьогодні ми з  гідністю  благословляємо та відпускаємо нову молоду зміну   підготовлених фахівців у широкий світ», – зазначила Луців Леся Юріївна, керівник академічної групи спеціальності «Початкова освіта».

«Бажаю Вам, дорогі випускники, бути сильними – цей світ часто буває жорстоким. Бажаю Вам бути мудрими, бо так важко прийняти єдине  правильне рішення. Бажаю Вам бути щасливими у повному розумінні цього слова: Божого благословення, щедрої жіночої долі, вірних друзів, оптимізму та невичерпної енергії. Щасти вам у всьому!», – побажала студентам Лепеха Ліля Петрівна, керівник академічної групи напряму підготовки «Корекційна  освіта».

Випускники подякували викладачам та батькам за підтримку, науку й розуміння.

В руках – дипломи, у серцях – надія,

І перед нами тисячі доріг.

Чи здійсниться задумане у мріях?

Звичайно, якщо вірити у них!

          На завершення урочистої академії студенти та викладачі виконали невмирущий студентський  гімн  «Гаудеамус».

Сенич Галина, заступник директора з виховної роботи

 Фото Володимира Крука