Участь у  дводенному тренінгу з фінансової грамотності, який  організувала  команда Junior Achievement Ukraine

24.06.2023 | 21:34
Викладачі Коледжу Химочка Галина Михайлівна та Сенич Галина Богданівна взяли участь у  дводенному тренінгу з фінансової грамотності, який  організувала  команда Junior Achievement Ukraine
⠀Завдяки знанням, отриманим на тренінгах, вчителі та викладачі зможуть ефективно працювати з учнями, студентами залучати їх до командної роботи та допомагатимуть їм на практиці відточувати теорію.
22-23 червня відбувся дводенний тренінг для викладачів 9 коледжів (6 з них – коледжі НУ «Львівська політехніка”) та 32 закладів професійної та професійно-технічної освіти Львівщини. Ці заклади також братимуть участь у навчальній програмі «Фінансова грамотність».
Вчителі та викладачі отримають все необхідне методичне забезпечення. У ньому зібрані матеріали для педагогів і учнів, а також презентації та відеоуроки до кожної теми. Окрім цього, кожен заклад приєднають до інтерактивної платформи, на якій у разі потреби діти зможуть навчатись онлайн.
На заняттях учні та студенти формуватимуть свої фінансові цілі, план заощаджень, розроблятимуть інвестиційний план.
«Навчальний курс «Фінансова грамотність» був розроблений у США, але він адаптований нашою командою, провідними банками, страховими і консалтинговими компаніями до чинних вимог українського законодавства. Основний принцип цієї програми – «навчання через практику». Діти працюють над спільними проєктами, в групах виконують різні завдання, долучаються до змістовних дискусій, що не лише допомагає освоїти основи фінансової грамотності, а й розвиває їхні м’які навички», – наголосила Віра Другова, менеджерка програм Junior Achievement Ukraine.