Участь студентів Коледжу у заходах Welcome week 2023

15.09.2023 | 12:33

Welcome week 2023 – яскраве знайомство з Львівським національним університетом імені Івана Франка! Але окрім класних емоцій, кожен учасник отримує  безліч корисної інформації, зокрема дізнається більше про структуру Університету, куди бігти, якщо потрібен студентський, до кого звертатись з питань соціальної стипендії чи як відновити доступ до корпоративної пошти.

Упродовж двох тижнів  відбулись  зустрічі з різноманітними підрозділами університету, майстер-класи, виступи студентських колективів, екскурсії головним корпусом, бібліотекою і не лише для студентів першого курсу, а й для всіх охочих.

Студенти Коледжу теж долучились до запропонованих  заходів.

Група ДШВ-11 відвідала Зоологічний музей Унверситету, який  належить до числа найстаріших університетських музеїв Європи.

Студенти спеціальності Соціальна робота прослухали лекцію на тему: ” Порядок дії учасників освітнього процесу в разі надзвичайних ситуацій”.Чи знає кожен із нас, як діяти у разі надзвичайної ситуації? Чи знаєте Ви правила, які можуть зберегти Ваше життя, життя учнів студентів та співробітників, рідних і близьких? Чи не розгубитися Ви у разі надзвичайної ситуації, знаючи правила, якщо практично ніколи не тренувалися? Так, тепер ми знаємо як діяти у разі стрільби, вибухів, перестрілки, пожежі, як користуватися вогнегасником, розрізняти види сирен..

Студенти групи  ДШС-21 мали змогу побувати на майстер класі з домедичної підготовки.

Дякуємо організаторам та всім учасникам!

 Галина Сенич, завідувач лабораторії