У рамках дня відкритих дверей відбувся відкритий захист звітів виробничої практики студентів другого курсу спеціальності 013 Початкова освіта

31.03.2023 | 11:15

30 березня 2023 року у рамках дня відкритих дверей відбувся відкритий захист звітів виробничої практики студентів другого курсу спеціальності 013 Початкова освіта.

“Проходження педагогічної практики є цікавим та корисним етапом становлення майбутнього вчителя. Бути педагогом – це важлива справа. Ми відчули велику відповідальність, адже маємо стати прикладом для учнів, добре знати свій предмет та специфіку його викладання. А найголовніше – бути професіоналом своєї справи і любити дітей. Тож, ми отримали величезний досвід під час проходження практики та мали змогу реалізувати набуті в ВСП ” Педагогічний фаховий коледж Львівького національного університету ім. Івана Франка” теоретичні знання на практиці.” Наталя КРУЧКО, студентка.
“Практика була захоплююча бо це було досвідом в навчанні, нам це дуже сподобалося!!! Вже не буде тієї плутанини і переживань, що охоплювала два роки тому. Виробнича практика дала нам змогу перевірити як теоретичні знання, так і знання методики викладання дисципліни, втілити у життя власні плани та ідеї, перевірити себе на міцність. На власному досвіді ми переконалися, наскільки важким, але водночас і цікавим, є обраний професійний шлях; чітко зрозуміли, що неодмінним атрибутом педагогічної діяльності є постійне експериментування, пошук нових ідей, креативність.” Віка ПЕТРУСЬ, студентка.
Висловлюємо слова вдячності адміністрації Коледжу та адміністрації баз практик, викладачам, які допомагали здобути знання та керівникам підгруп практикантів – Ользі СУЛИМ, Діані ГАЛАТІ, Олені БАЧІ, Юрію ПАРОБІЮ!
Більше фото та інформації на сторінці Коледжу у фейсбуці