У Львівському університеті відбувся перший загальноуніверситетський День відкритих дверей у цьому році

28.04.2023 | 17:34

Один, два, три – вступ! Під таким гаслом пройшов перший у цьому році День відкритих дверей для вступників на бакалаврат у Львівському університеті, який зібрав онлайн понад 800 зареєстрованих з різних куточків нашої країни. Ця подія була присвячена тому, щоб розповісти абітурієнтам про можливості навчання в університеті, дати відповіді на запитання та дозволити ознайомитися з діяльністю навчального закладу

Зустріч розпочалася з вступного слова першого проректора Андрія Федоровича Гукалюка, який розповів про різноманітність освітніх напрямків, що пропонує університет, а також про міжнародну співпрацю, наукову та культурно-соціальну роботу. Наступний спікер, відповідальний секретар приймальної комісії Наталія Міщук, презентувала умови вступу та відповіла на запитання від вступників. Абітурієнти також мали можливість залишити додаткові питання в чаті, на які Андрій Федорович надав відповіді у прямому ефірі.

Одним з напрямків діяльності університету є студентське самоврядування. Анжеліка Кульчицька, голова студентського уряду університету, розповіла про діяльність та структуру організації та запросила на заключну зустріч нового проєкту “UniWeek” для вступників, яка відбудеться вже завтра 28.09.2023 об 11.00 у Актовій залі університету.

Для багатьох абітурієнтів цей день був не лише можливістю познайомитися з адміністрацією університету та особливостьми цього річного вступу, але і отримати лаконічні та змістовні відповіді на актуальні питання від усіх 19-ти факультетів та коледжу Університету.

Передусім це стало можливим завдяки формату онлайн-марафону: упродовж майже 4 годин вступники мали шанс, окрім основної зустрічі, побувати у 5 секціях різних напрямів із представниками факультетів та коледжу нашого Університету.

Сподіваємось, що незабаром нам таки вдасться провести День відкритих дверей в очному форматі, де зможемо показати абітурієнтам всю красу Львівського університету, а також познайомити їх із факультетами, підрозділами та студентським активом наживо.

З графіком усіх Днів абітурієнта  можна ознайомитись за покликанням.

Переконані, що яким би не був важким вибір майбутнього фаху, але ваше рішення буде точно найкращим. Щиро дякуємо за активність під час зустрічі та бажаємо вам успішно скласти НМТ, творчі конкурси та вже у наступному вересні стати нашими студентами.

Цей День відкритих дверей організовано Відділом маркетингу та комунікацій Центру маркетингу та розвитку спільно з Приймальною комісією Університету.

Щиро дякуємо усім факультетам, Педагогічному фаховому коледжу, за долучення до такого важливого заходу, який робить нашу Університет ще більш відкритим та цікавим суспільству.

Запис трансляції найближчим часом зʼявиться у нас на YouTube. Бажаємо абітурієнтам успіху у Вступній кампанії 2023 у до зустрічі у Львівському університеті!