Творчі зустрічі на Форумі видавців 2019

24.09.2019 | 10:56

Студенти спеціальності “Дошкільна освіта”  Педагогічного коледжу Львівського національного університету ім. Івана Франка взяли участь  у творчих зустрічах, які відбулись у рамках Форуму видавців 2019.

20 вересня  2019 року  видавництво “Генеза” разом із  професором, доктором педагогічних наук Наталією Гавриш вітали вихователів дошкільних закладів у Львівській обласній бібліотеці для дітей. На зустрічі були присутні і студенти групи ДШВ- 21   Коледжу.

«Як приємно бачити очі зацікавлених присутніх, як приємно відчувати, що те, що ми робимо, знаходить відгук у таких професіоналів. Тим більше, що ці люди працюють  з найменшими нашими читачами!»-зазначили організатори.

21  вересня 2019 року  Народний музей Тараса Шевченка Львів Палац мистецтв запросив студентів спеціальності «Дошкільна освіта»  Педагогічного коледжу, факультету педагогічної освіти та гімназистів Української гуманітарної гімназії ім.О.Степанів. У Музеї відбулась пісенна зустріч з Зеновієм  Филипчуком , на якій він презентував авторські видання .

Дякуємо організаторам, усім присутнім  за бажання розвиватися і віддавати свою енергію та добро дітям!

                                                                           Люба Боднар, студентка групи ДШВ-21