Творча зустріч з поетесою, композитором, заслуженою артисткою естрадного мистецтва Галиною Міколяш

22.10.2019 | 10:32

 

Україна – це сонце і небо,

Стиглий лан і розкута душа,

І нічого нам більше не треба,

Тільки б вільною була вона.

                 Галина Міколяш

 

15 травня 2019 р. у  Педагогічному коледжі відбулася  творча  зустріч  із  заслуженою артисткою естрадного мистецтва України, поетесою і співачкою Галиною Міколяш. Світ поезії і пісні пані Галини  став справжнім відкриттям для викладачів та студентів Педколеджу. Представила гостю  голова циклової комісії викладачів української мови, методики навчання, дитячої літератури, діловодства та іноземних мов Соболевська О.Б.

Під час зустрічі студенти мали змогу  відчути усю красу душі поетеси, яка творить мелодійні вірші й намагається донести  їх до слухачів і читачів.  Галина  Міколяш представила до уваги студентів та педагогічних працівників Коледжу  збірку власних віршів «Одна доля», які й лягли в основу більшості її пісень. У збірці – твори на різну тематику: про природу, життя,  кохання, про любов матерів, захисників України, а також  ‒ пісні для дітей. Багато поетично-пісенних творів присвячено вчителю та його призначенню у житті дитини, вражаюче звучали поезії про маму, про любов до рідної землі, цінним творчим здобутком авторки стала чимала добірка пісень для дітей, які увійшли до авторського диску «Пальчики».

Студенти мали можливість насолодитись акторським талантом поетеси, яка вміє майстерно виконувати пісні для дітей  дитячим голосом, таким чином вона наголосила студентам, що великим мистецтвом педагога ‒ бути нарівні з дитиною, бути у світі її уяви і світогляду.

На завершення заходу директор Коледжу доц. Сурмач О.І. подякувала Галині Міколяш та зазначила, що  творча зустріч  подарувала багато душевного піднесення й оптимізму та віри у мирне майбутнє України.

Циклова комісія викладачів української мови,

методики навчання, дитячої літератури,

 діловодства та іноземних мов