«Це наш вибір і він має бути правильним»

16.11.2018 | 11:43

  

Осінь — це не лише чудова пора року та черговий навчальний рік для студентів, а і поповнення у великій дружній сім’ї майбутніх педагогів, адже за студентські лави сідають першокурсники. І тут виникає питання: як найшвидше і найкраще подружитися, згуртуватися, познайомитись? Звичайно ж, у творчій команді! Уже традиційним у нашому Коледжі став захід « Презентація талантів студентів  перших курсів» присвячений  Міжнародному дню Студента. Цього року він відбувся 14  листопада  у Центрі кільтури та дозвілля Львівського національного університету імені Івана Франка.

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. У них зароджується перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі, освіті, зі студентства формується українська національна гордість.

Ведучими свята були – Щедрова Анна, студентка ІІ курсу спеціальності «Соціальна робота», голова студради Коледжу  та Агеєва Діана, студентка ІІ курсу спеціальності «Дошкільна освіта».

У виступах студенти намагалися розкрити  своє бачення майбутньої професії,   нагалосили, що вибір професії – це надзвичайно важливий крок, який має бути «самостійним, впевненим, вірним». Лейтмотивом заходу стали слова пісні:

Студенти. Ці роки такі чудові,

Світ наш різнокольоровий,

ми вже колір власний віднайшли.

Студенти – ми вже не діти,

Але ніде правди діти ми ще

Тільки йдемо до мети.

Студенти.

                                                                                                         Автори і виконавці – студенти групи ШКВ-11

Першокурсники у своїх виступах представили глядачам поетичні, музичні, театральні  таланти.

Учасники презентації довели, що вони не тільки старанні та  розумні, а й творчі і талановиті студенти.

Приємним сюрпризом для учасників  став  музичний подарунок – виступ студента другого курсу  спеціальності «Початкова освіта» Дусана Ігора з піснею «Ти одна така».

На завершення  свята до студентів звернулась завідувач відділення «Початкової освіти» Шукалович Анна Миколаївна: «Вітаємо  Вас з Міжнародним днем студента! Це день, який об’єднує всіх, хто молодий душею, усіх, хто прагне змін і готовий рухатись вперед до омріяних вершин! Бажаємо Вам натхнення, наполегливості, жити і творити у мирі та злагоді! Нехай у цей день Ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і вірою у свої сили та майбутнє України!

Дякуємо всім студентам та викладачам, які підтримали  першокурсників!

               Сенич Г.Б., завідувач лабораторії