Святий Миколай завітав до пацієнтів Львівського «ОХМАТДИТу»

24.12.2017 | 21:23

19 грудня 2017 року передноворічний настрій пацієнтам Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ»  подарував  Святий Миколай, який  завітав в «ОХМАТДИТ» зі своїми помічниками. Миколай  роздавав  діткам подарунки, а Ангелик та Антипко тішили віршами і жартами.

За словами медиків, для маленьких пацієнтів їхньої лікарні цей день справді особливий.

«День Святого Миколая, враховуючи, що ми дитяча лікарня, для нас є дуже важливим святом. І ми розуміємо, наскільки сумно, коли дитина лежить в лікарні, а можливо, Миколай чекає її десь вдома, але невідомо, коли вона його побачить. І відповідно кожного року намагаємося привернути до себе увагу благодійників, людей, які мають добру волю подарувати нашим дітям щастя. Ми зі своєї сторони цьому широко сприяємо, і тому кожного року 19-го грудня ми робимо таку розважальну програму для діток, які є в стаціонарі, даруємо подарунку. І вони не мають відчуття втраченого свята, вони мають гарний настрій і це сприяє одруженню », – зазначила  головна лікарка Львівського «ОХМАТДИТу» Мар’яна Возниця.

Уже другий рік постіль саме студенти  Педагогічного коледжу виконують цю благородні місію. Цього року відвідували діток Кравець Андрій (студент ІІІ курсу спеціальності “Діловодство”), Покиданець Анастасія та Свирид Світлана (студентки ІІ курсу спеціальності “Початкова освіта”).

Дякуємо студентам, благодійникам, працівникам лікарні, всім, хто долучився до заходу!

Сенич Галина, завідувач лабораторії

Більше фото: сторінка “Педагогічний коледж ЛНУ імені Івана Франка”   https://www.facebook.com/groups/869944306398718/