Студенти Коледжу взяли участь у роботі інноваційного онлайн-табору Extend the Lifecycle

26.11.2022 | 20:29
          16-23 листопада 2022 року відбувся інноваційний онлайн-табір Extend the Lifecycle, який об’єднав молодь Європи та Азіатсько-Тихоокеанського регіону для обговорення і вирішення проблем, пов’язаних з морською та океанічною діяльністю.
Студентка 2-го курсу спеціальності Екологія ВСП “Педагогічний фаховий коледж ЛНУ імені Івана Франка” Юлія Батієвська взяла участь у цьому проекті, попрацювавши в команді зі студентами з польського міста Koninie над проектом створення біологічних пакетів, що можуть розчинятися у воді.
          Ініціатива табору була зосереджена на сталому розвитку, інноваціях, підприємництві, цифрових навичках та інших темах, спрямованих на надання нових та креативних рішень для конкретної проблеми в морській галузі.
Студенти  мали можливість прослухати цікаві лекції та тренінги, створити свої проекти, а також дізнатись багато нового і цікавого! Дякуємо організаторам, а також менеджеру #Junior_Achievement Vira Druhova за підтримку і можливість нашим студентам долучитись до цікавого міжнародного проекту!
P. S. Попри тривогу і вимкнення світла Юлі вдалось підключитись і працювати з командою! Дякуємо!
Химочка Галина, викладач