Студенти Коледжу взяли участь у інноваційному онлайн-таборі Extend the Lifecycle

20.12.2022 | 14:24
Завершився BSM Extend the LifeCycle Innovation Camp. Особливістю табору була спільна робота над проєктами між командами із Європи та Азії.
Тішимося і гордимося представниками від Junior Achievement Ukraine і знайомимо вас із їхніми креативними ідеями.
Представники Педагогічний фаховий коледж ЛНУ ім. Івана Франка працювали спільно з дівчатами з Польщі. #Girls_on_Board – сама так називалася їхня команда, що сконцентрувалася на проблемі поліетиленових пакетів, які часто і у великих кількостях використовуються на кораблях, а пізніше засмічують моря та океани. Дівчата запропонували ідею щодо заміни їх на більш безпечні для екології пакування з переробленого пластику.
Здобувачі освіти @Восьме Професійно Технічне Училище спільно з командою з Індії створили команду #Aquamarines. Інноваційна ідея команди полягала у створенні спеціального композитного волокна із переробленого пластику та алюмінію, що може замінити сталеві елементи на кораблях. Учасники Aquamarines навіть зробили спеціальні фінансові розрахунки, що показали ефективність впровадження такої інноваційної ідеї у судноплавстві.
Дякуємо нашим ініціативним та креативним учасникам! Це був новий і корисний досвід. Ми надзвичайно раді відкривати такі можливості для української молоді.
Галина ХИМОЧКА, викладач економічної теорії