Студенти Коледжу взяли участь у благодійному ярмарку 2023

28.04.2023 | 17:12

27 квітня 2023 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся благодійний ярмарок «ЛНУ для ЗСУ». Організувала захід Первинна профспілкова організація студентів Університету спільно з благодійним фондом «Міжнародні Сили Спеціальних Операцій».

Так, упродовж дня у холі головного корпусу ЛНУ ім. Івана Франка усі охочі змогли придбати найрізноманітніші смаколики для себе та своїх близьких. У рамках заходу студенти приготували найвизначніші страви з кожного із регіонів України. Відтак на ярмарку були представлені і гречані вареники, і палюшки, і неперевершені сирники, і чудова випічка.

До організації заходу долучилися студенти усіх факультетів та коледжу, а чимало працівників Університету, серед яких і Ректор Університету, професор Володимир Мельник, підтримали їхню ініціативу, придбавши солодощі.

Метою благодійного ярмарку був збір коштів на антидронову рушницю, яка поїде в найгарячіший напрямок і допоможе Збройним силам України у боротьбі з ворожими дронами.

«Подібні заходи сьогодні є надзвичайно важливими, адже у форматі ярмарку ми можемо долучитися до благодійної ініціативи й підтримати наших Захисників і Захисниць, завдяки героїзму яких ми маємо можливість навчатися», – ділиться голова студентської профспілки Микола Спересенко.

За словами організаторів благодійної ініціативи, упродовж акції вже вдалося зібрати понад 75000 гривень, проте збір коштів триває. Приєднатися до благодійної акції можна за посиланням.

Дякуємо усім, хто долучився до ярмарку! Разом переможемо!