«Студентська молодь хай дивує світ!»

29.11.2016 | 11:18

       Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. У них зароджується перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі, освіті, зі студентства формується українська національна гордість.

          Осінь — це не лише черговий навчальний рік для студентів, а і поповнення у великій сім’ї майбутніх педагогів, адже за студентські лави сідають першокурсники. І тут виникає питання: як найшвидше і найкраще подружитися, згуртуватися, познайомитись? Звичайно ж, у творчій команді! Уже традиційним у нашому Коледжі став захід «Презентація талантів студентів  перших курсів» присвячений  Міжнародному дню Студента. Цього року він відбувся 15  листопада 2016 р.  у Актовій залі Коледжу.

         Ведучими свята були – Кравець Андрій, студент ІІ курсу спеціальності  діловодство, голова студради Коледжу  та Плужник Людмила, студентка ІІ курсу спеціальності початкова освіта, голова студентського профбюро Коледжу.

           До студентів  звернулась  директор Коледжу Сурмач О.І.: «Вітаємо  Вас з Міжнародним днем студента! Це день, який об’єднує всіх, хто молодий душею, усіх, хто прагне змін і готовий рухатись вперед до омріяних вершин! Бажаємо Вам натхнення, наполегливості, жити і творити у мирі та злагоді! Нехай у цей день Ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і вірою у свої сили та майбутнє України!

           Відкрили зустріч студенти ІІ курсу спеціальності  початкова освіта, переможці змагань з аеробіки  Коледжу в 2015 р. Запальний танець  дівчат  не залишив байдужим нікого.

         У виступах студенти намагалися розкрити  своє бачення майбутньої професії,   національно-патріотичні погляди, представити глядачам поетичні, музичні, театральні  таланти. Кожна група до завдання підійшла індивідуально.

          На зустрічі прозвучав авторський вірш студентки групи ДШВ-11 Бабій Люби «Нам пора для України жить»:

Як знаєм ми багато про Франка:

«перекладач, філософ і поет».

І доля в нього зовсім не легка,

Але цього не може знати Інтернет.

Перебуваючи у місті Львові,

Зайдіть у Львівський університет.

Складіть пошану Іванові Франкові

В душевній атмосфері тет-а-тет!…

Спинити час ніхто не має змоги,

І він летить на крилах мрій…

Але чекать чиєїсь допомоги

Уже не смій, народе мій!

             Учасники презентації довели, що вони не тільки старанні та  розумні, а й творчі і талановиті студенти.

              На завершення  свята до студентів звернулась заступник директора з навчально-виховної роботи Дяків М.С. і  побажала наполегливості, творчості, успіхів у навчанні та нових досягнень, бути гордістю країни, «ви молодість, майбутність України, її надія, віра і життя».

                 Дякуємо всім студентам та викладачам, які підтримали наших першокурсників.

                                                                                                    Сенич Г.Б.,  викладач суспільних дисциплін

                                                                                                         Фото Крука В.М.