Співана зустріч до Стрітення Господнього у Львівській віллі Грушевських

17.02.2023 | 13:52

16 лютого 2023 р.у Львівській віллі Грушевських відбулась  Співану зустріч до Стрітення Господнього, у якій взяли участь викладачі та студенти Коледжу (ДШС-11,ДШВ-11,ШКМ-41,21) 

У програмі зустрічі у залах музею пролунали твори: «Ангеле Божий, Хоронителю мій», «Відлітали журавлі від хати», «Вже більше літ 200 як козак в неволі», «Комарик», «Через поле широкеє», «Аве Марія», «Успіння Марії», «Родимий краю», «Козаче, козаче», «На Україні сурми грають», «Многая літа»,які усім присутнім  вокальний ансамбль «Собор» під керівництвом заслуженого діяча мистецтв Мирона Дацка.

“Щиро дякуємо за неймовірні емоції! Державний меморіальний музей Михайла Грушевського у Львові! До речі зараз там проходить виставка картин Петра Сипняка!

А ще запам’ятались мені такі правдиві та потрібні усім нам слова: ” Якщо ми повіримо у перемогу то вона обов’язково настане”. Мирного неба і Божого Благословення усім, бо кожен з нас робить щось для того, щоб наблизити таку довгоочікувану перемогу! Вірмо і так воно буде!” Марія Іваневич ,група ДШВ-11.
Сенич Галина, завідувач лабораторії