Ще один крок до професії

10.04.2019 | 13:25

4 квітня 2019 р. у Педагогічному коледжі Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся захист виробничої практики студентами другого курсу спеціальності «Початкова освіта». Звіти студентів заслухали й оцінили керівники виробничої практики Сулим Ольга Іванівна, Паробій Юрій Богданович та Ланцута Зоряна Ярославівна.

Студенти – практиканти підготували цікаві матеріали та презентації, емоційно ділилися досвідом, набутим під час виробничої практики та труднощами, які довелося долати під час чотирьох тижнів вчителювання у школах, які часто були тими навчальними закладами, випускниками яких вони були не так давно. Виступи студентів були надзвичайно змістовними, насиченими цікавими фактами та історіями про спілкування з їхніми учнями, про те, як вдавалося поєднати набуті  у Коледжі знання і навички з вимогами й викликами практичної педагогічної діяльності у конкретних умовах школи.

Усі студенти підтвердили свій професійний вибір бути вчителем і в майбутньому – намір продовжити педагогічну освіту й працю на педагогічній ниві. Тому педагогічний колектив Коледжу бажає нашим випускникам успішно скласти сесію та пройти випробування під час випускних екзаменів, щоб гідно продовжити рух у вибраному напрямку.

Успіхів і хай щастить Вам, наші дорогі випускники!

Керівники практики