Шановні студенти, запрошення до участі в конференції

10.05.2022 | 18:48
Дні науки філософського факультету 2022

Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Дні науки філософського факультету 2022»

Шановні колеги!

Запрошуємо усіх охочих взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Дні науки філософського факультету 2022», що відбуватиметься у дистанційному форматі 20-21 травня 2022 року в м. Львів, Україна.

 

Мови конференції: українська, англійська та інші офіційні мови країн Європейського Союзу.

 

Планується проведення таких секцій:

  • Філософія
  • Культурологія
  • Політологія
  • Психологія
  • Управління в державних структурах та громадських організаціях
  • Українське суспільство в умовах війни
  • Медіакомунікації та медіаграмотність

 

Прохання подавати тези у форматі WORD (.doc, .docx), відскановану або сфотографовану рецензію наукового керівника (консультанта) та скан-копії квитанцій про організаційний чи благодійний внески до 15 ТРАВНЯ 2022 р. (включно) на електронну скриньку конференції: dninauky2022@gmail.com.

 

Результатом роботи конференції стане видання спільних тез учасників у формі електронного та друкованого збірників. Надіслані матеріали повинні відповідати вимогам оформлення, високому науковому рівню та академічній доброчесності.

 

Детальну інформацію про загальні вимоги до подання та оформлення тез можете отримати в Інформаційному листі Конференції (https://cutt.ly/VGR5Rvq).

 

Програма Конференції та запрошувальне посилання будуть розміщені 18 травня та надіслані усім учасникам. Збірник тез учасників конференції буде розміщений на сайті філософського факультету Львівського національного університету імені Івана Франка (https://filos.lnu.edu.ua/) протягом 1 місяця.

 

Контактна інформація:

Голова організаційного комітету

Микола Спересенко, аспірант кафедри політології

Львівського національного університету імені Івана Франка

Mykola.Speresenko@lnu.edu.ua

+380931449890

 

Запрошуємо до участі та співпраці!

З повагою

Оргкомітет Конференції