«Щоденник волонтера»

18.10.2016 | 10:56

vvv

 

  Свою виставку Віра Шевченко називає “Щоденником волонтера”. Кожна картина має історію та значення. На картинах лютневі зіткнення 2014 року на Грушевського, образи Майдану та гільзи з Іловайського котла.

“Виставка присвячується волонтерам України, і я просто дуже хотіла, щоб вони знали, як я до них ставлюся: з найбільшою ніжністю і повагою, і з

принциповою строгістю, тому що волонтер – це той, кого насправді ще не було в цивілізації. Мільйон людей живе абсолютно в іншому прояві людяності”,

– наголошує психолог Віра Шевченко.

Представлені у Педагогічному коледжі Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. М. Туган-Барановського, 7, 3 поверх) роботи є частиною експозиції «Єдність – це сила, що творить історію. Українським волонтерам присвячується» Віри Шевченко та групи психологів-волонтерів «ОК».

Віра Шевченко не лише талановита художниця, це психолог, арт-терапевт, координатор Психологічної Кризової Служби в Ірпінському госпіталі, дійсний член Української асоціації фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій (УАФПНПС).

Виставка експонуватиметься 2 тижні, а під час закриття 30 жовтня 2016 року художниця проведе майстер клас з техніки валяння для викладачів та студентів Педагогічного коледжу.

 

Запрошуємо оглянути виставку та

 взяти участь у майстер класі

 

Галина Сенич, заступник директора

 з виховної роботи

Світлини Володимира Крука