«Революція у вашій школі, що назавжди змінить світ»

28.02.2017 | 11:12

У понеділок, 27 лютого 2017 року, відбулась презентація книги британських експертів з питань освіти Кена Робінсона та Лу Ароніки “Школа майбутнього”. У зустрічі взяли участь викладачі та студенти  факультету педагогічної освіти  і Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка.

Модератори презентації – директор видавництва «Літопис» Михайло Комарницький  та перекладач Ганна Лелів.

Ця книга є своєрідним рецептом, який допоможе всім нам рухатись у бік нової, якіснішої  освіти.  Автор пропонує концепцію, яка спирається на індивідуальний підхід до учнів, сучасні  технологічні досягнення й професійні ресурси.

Сер Кен Робінсон, Лу Ароніка “Школа майбутнього”:
“В осерді освіти – зв’язок між учнем і вчителем. Проте сучасні освітні системи захаращені всілякими зайвими речами. Політичні програми, державні пріоритети, позиція профспілок, будівельні норми, посадові інструкції, батьківські амбіції, тиск однолітків. Список можна продовжувати ще довго. Проте в осерді освіти – зв’язок між учнем і вчителем. А все решта залежить від того, наскільки цей зв’язок плідний і успішний. Якщо його немає, система дає збій. Якщо учні не вчаться, освітнього процесу не відбувається. Може, щось інше й відбувається, але не освіта”.

Більше інформації:  http://www.chytomo.com/issued/shkola-majbutnogo-knizhka-pro-yakisno-novi-pidxodi-v-osvi