«Протидія дезінформації через підвищення медіаграмотності майбутніх педагогів і вчителів»

10.05.2018 | 15:24

8 травня 2018 року  організація Всеукраїнське молодіжне громадське об’єднання «Студентське братство» провела лекцію і  семінар  з медіаграмотності “Як протидіяти дезінформації” для студентів спеціальностей “Соціальна робота” та “Початкова освіта” Педагогічного коледжу.

Лекція стала черговим заходом проекту «Протидія дезінформації через підвищення медіаграмотності майбутніх педагогів і вчителів», який Студентське братство проводить за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США. Своє сприяння для проведення заходів також надали Львівська ОДА, з якою Студентське братство підписало угоду про співпрацю.

Олег Яценко, координатор проекту, виступив перед учасниками заходу і розповів про те, чому медіаграмотність важлива для сучасної молоді. «Ця лекція, цей проект вам буде дуже корисним і цікавим. Є дуже багато ризиків навколо, які треба враховувати. Ми повинні знати як протидіяти тій інформації, яка є неправдива. Ви як майбутні вчителі маєте відіграти важливу роль у формуванні медіаграмотності  молодших школярів – сказав п.Олег  та додав: «І я сподіваюсь, що багато із вас захоче стати волонтерами цього проекту».

                Сенич Г.Б., завідувач лабораторії