Профілактика правопорушень у Коледжі

04.05.2017 | 17:27

Молодий вік визначається значною соціальною активністю, а студентство – є найбільш активним прошарком як молоді, так і суспільства в цілому. Хоча рівень злочинності і правопорушень серед студентства є відносно невисоким, проте враховуючи особистісні характеристики молоді, що навчається у ВНЗ, таких проявів не має бути взагалі.

Крім того, студентство – це майбутні кваліфіковані фахівці в різних сферах діяльності, у даному випадку освітній і через короткий проміжок часу будуть працювати у школах, садочках та інших навчальних установах.

З метою профілактики правопорушень  серед студентської молоді у Коледжі адміністрацією та керівниками академічних груп було організовано роз’яснювальну роботу, індивідуальні бесіди, виховні години.

25 квітня 2017 року у Коледжі  було проведено зустріч зі старшим лейтенантом поліції Личаківського РВ, інспектором у справах неповнолітніх Наталією Рибачок.  Працівник поліції детально зупинилася на видах адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх, батьків та педагогів, пояснила, як поводити себе у небезпечних ситуаціях.

Організувала і провела зустріч викладач правознавства Гречух Л.З.

Сенич Г., викладач суспільних дисциплін