Презентація талантів першокурсників

19.11.2019 | 12:23

Осінь — це не лише початок  навчального року для студентів, а і поповнення у великій сім’ї майбутніх педагогів, адже за студентські лави сідають першокурсники. І тут виникає питання: як найшвидше і найкраще подружитися, згуртуватися, познайомитись? Звичайно ж, у творчій команді!

Уже традиційним у нашому Коледжі став захід «Презентація талантів студентів першого курсу» присвячений  Міжнародному дню Студента. Цього року він відбувся 13 листопада.  У заході взяли участь  студенти  Педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка всіх спеціальностей, а саме: початкової та дошкільної освіти, соціальної роботи, інформаційної, бібліотечної та архівної справи, а також нової сеціальності «Музеєзнавство, пам’яткознавство».

Ведучими свята були – Любов Боднар  та Оля Паславська, студентки ІІ курсу, представники студентського активу.

У виступах студенти  представили глядачам свої таланти, розкрили   бачення майбутньої професії,   радості та несподіванки студентського життя. Кожна група до завдання підійшла індивідуально. Учасники презентації довели, що вони не тільки старанні та  розумні, а й творчі і талановиті студенти.

На завершення заходу до студентів звернулась директор Коледжу, доцент, кандидат історичних наук  Сурмач Оксана Іванівна, побажала студентам наполегливості, творчості, успіхів у навчанні та нових досягнень.

Сенич Галина, завідувач лабораторії