Пізнаємо світ професії

29.12.2016 | 14:52

Соціальний педагог – професія складна, але цікава. Стати добрим фахівцем  можна тільки тоді, коли теоретичні знання підкріплені практичними уміннями.

Професію  соціального педагога успішно опановують студенти групи ДШС-11. Вони не лише справляються з навчальними навантаженням у коледжі, а й встигають здобувати нові професійні знання і навички за його межами.

Упродовж листопада-грудня 2016 року  Катя Боднар, Руслана Гудзовата, Тетяна Грем, Марія Дубук, Діана Заваринська, Руслана Заваринська, Софія Ковалик, Анна Коновалова, Марія Пшеницька, Анастасія Пшонік, Марія Сапіга, Ірина Турчин, Ірина Хілінська, Надія Юркова успішно пройшли навчальний семінар – тренінг «Психологічні аспекти волонтерської діяльності» на базі Першої міської клінічної лікарні імені князя Лева у центрі  «Підліток та сім’я». Тренерами семінару були завідувач Центру, кандидат психологічних наук Любов Проскура та психолог  Любов Космина. Навчальний курс передбачав 20 годин лекційних та практичних занять, на яких першокурсники дізнались для себе багато нового та цікавого, а саме: хто такі волонтери, які особливості їхньої діяльності, що таке вербальні та невербальні засоби спілкування та їх роль у діяльності соціального педагога, психолога. Тренер семінару Любов Проскура допомогла  студентам позбутися деяких проблем, комплексів та додала впевненості у собі.

Усі учасники тренінгу отримали сертифікати, які свідчать про успішне його завершення, а знання та навички  здобуті на ньому обов’язково використають  у майбутній соціально – педагогічній діяльності.

 

 

Студенти групи ДШС-11,

Корнят В.С., викладач соціальної педагогіки

 .

Більше фото: https://www.facebook.com/groups/869944306398718/?fref=ts