Перші кроки у пізнанні професії

21.10.2018 | 20:31

У п’ятницю, 12 жовтня 2018 року першокурсники спеціальності «Соціальна педагогіка» отримали чудову нагоду – спробувати себе соціальним педагогом, який організовує вуличну соціальну роботу з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку.

Студенти стали волонтерами у Благодійному заході «Козацькі забави», який проводився працівниками відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, LVIV FILM CENTER, ГО «Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих», ГО «Розвиток громади», УДЮМК Франківського району.

Свято проводилося з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Захисника України для дітей з сімей які перебувають в складних життєвих обставинах, дітей учасників АТО/ООС, дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю. Мета заходу – створити атмосферу свята, ознайомити з національними традиціями, виховувати в дітей почуття згуртованості, готовність підтримувати оди одного, почуття гордості за рідне місто, народ і Батьківщину.

Під час святкового дійства були проведені забави, спортивні змагання, майстер-класи. Учасники також мали змогу переглянути цікавий і пізнавальний фільм. Цікавою складовою свята буде дотримання однієї з козацьких традицій – приготування смачного куліша, яким на кінець свята поласували всі бажаючі.

Усі учасники − і дорослі, і діти – отримали багато позитивних емоцій та цінний досвід.

Корнят В.С., викладач соціальної педагогіки